Menu
EUR

Over onze webwinkel


De Waddenvereniging is dé landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van de Waddenzee. Dat doen we door sterk in te spelen op alle ontwikkelingen die plaatsvinden in het gebied én door zoveel mogelijk mensen bij ons werk te betrekken. Wij zijn een particuliere, onafhankelijke en kritische vereniging. Al onze standpunten zijn gebaseerd op feiten en wetenschappelijk onderzoek.

Wij kunnen ons werk alleen doen met de steun van leden en donateurs.  Ben jij ook zo dol op het waddengebied? En wil je het daarom beschermen? Wij ook! Samen met zo’n 35.000 wadliefhebbers komen wij op voor de rust, ruimte en ruige natuur van dit bijzondere werelderfgoed. Doe je mee? 

Bij de Waddenvereniging zetten we alles op alles om het waddengebied behouden en beschermen. En daar kun jij bij helpen! In onze webwinkel bieden we alleen duurzame items aan. Leuk voor jezelf of als origineel cadeau voor een vriend of familielid. En de opbrengst van onze webwinkel? Die gaat rechtstreeks naar onze projecten!

Alle bestellingen, de afhandeling daarvan en de facturatie wordt door onze partner Ideavelop verzorgd. Als leverancier van eigenzinnige buitensportmerken delen wij net als de Waddenvereniging de passie en de bijzondere relatie met de unieke natuur.

We worden dan ook vrolijk van mensen die met volle teugen van de natuur genieten. Die erop uittrekken en de eilanden en het waddengebied ontdekken. We hebben een speciale band met de natuur en de Wadden in het bijzonder.

En aangezien onze merken gemaakt zijn voor en door de natuur, zijn we trots op ons partnerschap met de Waddenvereniging. Het gaat ten slotte om onze relatie tot de natuur en tot elkaar. En daarin hebben we elkaar gevonden!

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €99,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!